+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Controlul individual al iluminatului - se pot controla luminile separat sau impreuna (pornit/oprit), pe baza unor scenarii. Controlul individual al incalzirii - zonele incalzite au scenarii prestabilite in functie de temperatura si timpul de incalzire. Mediul sonor in casa - se poate controla muzica din orice punct al casei. Simularea prezenÍei in casa - atunci cand nu este nimeni acasa lumina se aprinde sau se stinge simuland prezenta. Geamurile se pot inchide automat cand pleci de acasa si te atentioneaza daca acestea sunt deschise. În fiecare dimineata urmezi acelasi ritual: aprinzi cateva lumini deschizi obloanele dezarmezi alarma reglezi termostatul pornesti filtrul de cafea - poti face toate aceste actiuni simultan, apasand un simplu buton instalat langa patul din dormitor.

Merten - System M
520 produse
Merten - System Design
290 produse
Functii diverse case inteligente - Merten
89 produse
Merten - Senzori Argus
23 produse
Merten - Aquadesign
63 produse
Merten - Antivandalism
12 produse
System KNX - cladiri inteligente
100 produse
Merten Connect
52 produse
xComfort - Moeller
70 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu