+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»

Corpuri de iluminat casnice sau industriale care se utilizeaza pentru iluminatul cladiririlor atat la interior cat si la exterior. In aceasta categorie sunt prezentate corpuri de iluminat care functioneaza cu surse de iluminat clasice cum ar fi becurile incadescente dar si variante cu becuri halogen, iodura metalica sau LED. Disponibile sunt pentru interior de la simplele aplice sau plafoniera , spoturi , veioze, lustre pana la corpuri de iluminat birouri de ultima generatie ce folosesc surse LED. Pentru iluminatul exterior avem de la simpli pitici ,proiectoare, lampi stradale pana la stalpi sofisticati pentru iluminatul parcurilor si binenteles pornind de la modele simple cu halogen pana la cele cu sodiu ,mercur sau chiar LED.

Iluminat decorativ interior
9051 produse
Iluminat exterior curte si gradina
1571 produse
Benzi cu leduri
76 produse
Iluminat comercial si industrial
345 produse
Iluminat stradal
14 produse
Iluminat urban, pietonal
68 produse
Iluminat de emergenta
103 produse
Proiectoare, reflectoare
267 produse
Iluminat hale industriale
56 produse
Corpuri de iluminat pentru spatii medicale
4 produse
Semnale luminoase, semafoare
31 produse
Accesorii pentru iluminat
61 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu