+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Puncte de Fidelitate


Punctele de fidelitate reprezintă un bonus oferit clienţilor pe Celon.ro, ca o modalitate de recompensă a fidelităţii lor!

Dreptul de participare aparţine în exclusivitate persoanei fizice, indiferent dacă factura se emite pe persoană fizică sau juridică.

Punctele de fidelitate acordate vor fi egale cu 5% din valoarea comenzilor şi pot fi cumulate la fiecare achiziţie.

Punctele adunate se pot transforma (integral sau parţial) în discounturi la următoarele cumpărături, fie în produse.

Fiecare produs beneficiează de un anumit număr de puncte oferite bonus. Aceste puncte sunt specificate în dreptul fiecărui produs şi se vor cumula în contul Dvs. în momentul facturării. La orice comanda indiferent de valoarea ei programul va atribuie automat numărul de Puncte de fidelitate.

Astfel: 1 Punct de fidelitate = 1 Lei

Punctele de fidelitate pot fi contorizate și gestionate prin logare la meniul Contul meu.


Abonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu