+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Semnale luminoase, semafoare

»
»

Corpurile de iluminat de siguranta cu LEDuri au dimensiuni reduse si sunt ideale pentru birouri si spatii publice, magazine, hoteluri, etc. Inscriptionarea dispersorului poate fi diferita in functie de cerintele clientilor. Corpurile de iluminat functioneaza alimentate de la reteaua electrica, iar cand nu mai este prezenta tensiunea de retea, alimentarea LEDurilor se face de la acumulatori.

Iluminat de emergenta
41 produse
Accesorii pentru lampi de emergenta
62 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu