+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Sedna este o gama eleganta, cu linii simple si discrete. Este o alternativa orginala la prizele si intrerupatoarele traditionale. Exista mecanisme in 2 culori alb si crem iar ramele pot fi albe, crem, rosu si gri inchis. Sedna combina functiile de confort, iluminat si controlul incalzirii pentru a va simplifica viata. Mecanismele se pot grupa in rame multiple si se pot alege combinatii perfecte pentru fiecare tip de camera.

Sedna - Alb
88 produse
Sedna - Aluminiu
80 produse
Sedna - Crem
87 produse
Sedna - Titan
80 produse
Sedna - Gri
9 produse
Sedna - Rosu
10 produse
Sedna - Grafit
86 produse
Sedna - Bej
89 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu