+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Protejati-va dispozitivul de distributie de medie tensiune de la 3 la 36 kV atat de efectele dinamice, cat si de efectele termice ale curentilor de scurtcircuit si alegeti calea rapida spre siguranta completa. Tinand cont de costul redus si de lipsa intretinerii, sigurantele de medie tensiune constituie o solutie excelenta de protectie a diferitelor tipuri de dispozitive de distributie din retelele de distributie electrica publice si industriale, consumatorilor de curent de medie tensiune (transformatoare, motoare, condensatoare etc.)

Siguranţe NT (gG)
72 produse
Siguranţe NT (aM)
49 produse
Socluri
6 produse
Mâner de manevrare
1 produse
Cuţite scurtcircuitare
5 produse
Sigurante fuzibile ceramice
25 produse
Sigurante, patroane fuzibile
22 produse
Sigurante fuzibile din sticla
18 produse
Sigurante automate
4 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu