+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Prin adaptarea la o multime de aplicatii de JT, separatoarele de sarcina ofera intreaga siguranta de care are nevoie utilizatorul. Proiectate pentru functionarea in conditii de maxima performanta si siguranta. Separatoarele de sarcina realizeaza comanda si sectionarea circuitelor electrice de distributie din sectoarele industriale si tertiare.

Corpuri intrerupatoare sigurante
2 produse
Separatoare de sarcina Interpact Ins / Inv
151 produse
Inversoare de sursa Interpact, compact si masterpact
17 produse
Separatoare
2 produse
Întrerupătoare separatoare
145 produse
Întrerupătoare manuale
228 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu