+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Senzorii fotoelectrici au o durata de viata foarte mare, detectand cu precizie obiectele, pe distante mici si mari, in medii speciale, conditii speciale de montaj si obiecte speciale. Pe langa acestia mai gasiti si senzori pentru medii explozive, senzori ultrasonici, senzori de proximitate inductivi si capacitivi, senzori de presiune etc.

Senzori pentru medii explozive
4 produse
Senzori fotoelectrici
468 produse
Senzori ultrasonici
38 produse
Senzori de proximitate inductivi si capacitivi
754 produse
Sisteme de identificare inductive si RFID (prin radio)
19 produse
Senzori de presiune
529 produse
Encodere rotative
136 produse
Conectori si accesorii pentru senzori
302 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu