+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Celon.ro comercializeaza cele mai performante si complexe scule, acoperind toate domeniile posibile. Produsele din gamele noastre sunt fabricate pentru a satisface toate nevoile clientului si pot fi achizitionate la cele mai bune preturi existente pe piata.Sculele de mana sunt unelte indispensabile oricarui tip de activitate. Sculele pe care le punem la dispozitia utilizatorului sunt cele mai performante si fiabile unelte existente pe piata, avand rolul de a-l satisface pe deplin pe cel care le foloseste.Fabricate pe baza unui concept special, care pune accentul pe calitatea superioara a materialelor, dar si pe designul prietenos, sculele de mana reprezinta alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa lucreze simplu si eficient.

Truse de scule
124 produse
Prese
94 produse
Unelte pentru lipit
4 produse
Chei
915 produse
Capete si accesorii
530 produse
Clesti
293 produse
Foarfece si ferastraie
76 produse
Surubelnite si bituri
751 produse
Ciocane si dalti
179 produse
Pile si raspele
267 produse
Scule pentru constructii
325 produse
Scule pentru tinichigerie
38 produse
Menghine
46 produse
Dispozitive si extractoare
87 produse
Scule aschietoare
318 produse
Alte unelte de mână
14 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu