Livrare

TERMENE ȘI COSTURI DE LIVRARE


Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmelor de curierat rapid sau flota proprie. Produsele vor fi trimise într-un ambalaj corespunzător, ce va menține calitatea acestora pe toată durata transportului și special conceput pentru ca produsele să ajungă intacte.

Termenul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obișnuit se încadrează între 24 și 48 de ore lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În cazul în care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul vă va informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice a comenzii. În aceasta situație, operatorul vă va comunica noul termen de livrare. Aveți optiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv. Comenzile primite pe site vor fi procesate în ordinea apariției lor. După efectuarea unei comenzi, se generează automat un e-mail cu o copie a comenzii, care va fi trimisă la adresa cu care v-ați înscris pe site.
Dacă nu s-a primit acest email, înseamnă că nu s-a înregistrat comanda, caz în care vă rugăm să ne contactați.

Dacă doriți ca produsele comandate să fie livrate într-o anumită zi și intr-un anumit interval orar, notați aceste informații în caseta de "Observații" de pe pagina de comandă. Comenzile vor fi livrate la data stabilită în momentul confirmării a comenzii.

În cazul în care constatați că pachetul dumneavoastră a sosit avariat sau desigilat, vă rugăm să-l refuzați (menționând motivul refuzului pe borderoul de livrare) și să ne contactati în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

Puteți alege din opțiunile de livrare de mai jos:


Livrare la domiciliu: Livarea se face prin curier rapid la data și adresa dorită, în zilele lucrătoare, de luni până vineri.
Ridicare personală din depozitele noastre: Produsele comandate se pot ridica din depozitele noastre din Oradea și Salonta.
Livrare la GLS Locker sau GLS Shop: Alternativa de ridicare a produselor, compatibilă cu programul dumneavoastră.

GLS Locker   Vezi lista

Produsele comandate sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil nonstop 27/7. Se livrează la locker doar produsele de dimensiuni mici și medii, corespunzătoare capacităților permise de locker. Pentru expedieri prin lockerele GLS, greutatea maxim admisă per colet este 31.5kg, iar dimensiunile maxime acceptate sunt 75x44x61 cm.
Perioada de păstrare a coletului în GLS Locker este de 5 zile calendaristice, calculate de la data expedierii SMS-ului prin care destinatarul este informat cu privire la depunerea de către curier a coletului în GLS Locker. În cazul în care destinatarul nu ridică coletul în termenul specificat mai sus, GLS România va returna coletul către Expeditor.

GLS Shop   Vezi lista

Serviciul este disponibil în rețeaua punctelor de plată PayPoint Colet Expres, unde puteți trimite sau primi colete de dimensiuni mici și medii, de până la 10 kg, prin intermediul GLS România. Perioada de păstrare a coletului este de 5 zile calendaristice.
Acest serviciu oferă un grad ridicat de flexibilitate, deoarece pachetele pot fi predate sau ridicate în funcție de propriul program, într-o rețea extinsă de locații la nivel național, cu program prelungit și deseori disponibile și în weekend, sunt peste 2000 de puncte pentru ridicarea coletelor.


Costuri de livrare:


Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 500 Lei, iar pentru comenzi sub 500 Lei costă numai 25 Lei.

Nu vor beneficia de transport gratuit produsele voluminoase sau materiale grele, coletele cu o greutate mai mare de 20kg. Ulterior procesării comenzii vom calcula exact cât costă transportul și vă vom comunica pentru a obține acordul dumneavoastă.


Te-ar putea interesa și ... Aparataje modulare


Te-ar putea interesa și ... Prize - Intrerupatoare


Te-ar putea interesa și ... Materiale si Echipamente Electrice


Te-ar putea interesa și ... Automatizari Industriale


Te-ar putea interesa și ... Surse de Lumina


Te-ar putea interesa și ... Corpuri de Iluminat


Te-ar putea interesa și ... Casa si Gradina


Te-ar putea interesa și ... Alte Produse

Viziteaza site-ul www.Celon.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert

EuPlatesc Visa - Mastercard


Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea online a litigiilor