+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Becuri incandescente

Becuri economice

»
»

In general, lampile HID sunt utilizate in domeniile in care factorul cel mai important este de a obtine cat mai multa lumina/watt. Le gasim in instalatiile stradale, in salile de sport, in depozite, la iluminatul stadioanelor sau in sere. Lampile cu HID sunt mai ecologice decat vechile modele de lampi de acest gen. Tehnologia avanseaza incontinuu si in acest domeniu. In acelasi timp, sunt si mai eficiente decat becurile cu halogen, deoarece durata de viata este mai mare.

Lampi HID cu autoaprindere
5 produse
Lampi HID cu halogenuri metalice
20 produse
Lampi HID cu lumina alba (capsula ceramica)
64 produse
Lampi HID cu mercur la presiune inalta
6 produse
Lampi HID cu sodiu la presiune inalta
51 produse
Lampi HID cu sodiu la presiune joasa (SOX)
7 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu