+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Aceasta lampa ajuta la crearea unor efecte si ambiante speciale sau atrage atentia prin folosirea luminii rosii, verzi, albastre si galbene. Pe langa folosirea culorilor specifice, este posibila si combinarea culorilor pentru a crea lumina alba. Lampa raspandeste un flux luminos puternic datorita utilizarii pulberilor de baza. Zonele de utilizare includ magazine si reprezentante, baruri si restaurante, spatii demonstrative, iluminatul indicatoarelor si locatii de agrement.

Tuburi fluorescente T5 [16mm]
232 produse
Tuburi fluorescente T8 [26mm]
278 produse
Tuburi fluorescente miniaturale [16mm]
6 produse
Tuburi fluorescente T12 [38mm]
10 produse
Tuburi fluorescente T38
2 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu