+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Gama Valena Life / Allure - Legrand

»
»

Toata familia se va bucura de Valena pana in varful degetelor. Datorita culorilor sale moderne, gamei sale variate si complete, Valena da valoare transformand interiorul locuintei intr-unul viu si remarcabil. Cu noi finisaje elegante, rame verticale sau orizontale de la 2 la 5 posturi, noua gama vine in intampinarea oricarei dorinte actuale.

Aparataj Valena Alb
5 produse
Aparataj Valena Ivoar
4 produse
Aparataj Valena Aluminiu
1 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu