+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Gama Carmen - ViKo

Protectie priza pentru copii

»
»

Lemnul si metalul din care sunt confectionate ramele aparatelor sunt special alese pentru a se asorta oricarui stil preferat de dumneavoastra, de la clasic la avangardist. Mecanisme cu aparenta de aluminiu sau grafit, indeplinind peste 150 de functii, de la prize si intrerupatoare pana la functii electronice de reglare si programare care asigura un confort maxim in casa dumneavoastra. Un aparat se compune din: gheare (pentru doze fara surub), suport metalic, mecanism si rame care se monteaza in doza rotunda.

Unica Top Aparataj - Grafit
136 produse
Rame lemn pentru Unica Top Grafit
24 produse
Rame metal pentru Unica Top Grafit
84 produse
Unica Top Aparataj - Aluminiu
137 produse
Rame lemn pentru Unica Top Aluminiu
24 produse
Rame metal pentru Unica Top Aluminiu
84 produse
Rame piele, sticla, aluminiu Unica Class
32 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu