+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Unica: solutia optimt in proiectele de reamenajari cat si in cele noi pentru cladiri de locuit si de birouri. Design-ul clasic si elegant purtand semnatura Costa Design si finisajul perfect al gamelor Unica confera distinctie oricarui spatiu in care sunt montate, in armonie cu stilul care se doreste a fi imprimat. Numeroase functii, de la intrerupatoare si prize pana la functii de asigurarea confortului si securitatii,o larga paleta coloristica pentru rame, mecanisme albe si de culoarea fildesului. Numeroase combinatii de functii, atent concepute pentru o utilizare cat mai usoara, disponibile in 4 finisaje: Basic, Colors, Plus si Allegro.

Aparataj Unica - Alb
205 produse
Rame colorate pentru Aparataj Unica Alb - pentru doza rotunda
187 produse
Aparataj Unica - Fildes
177 produse
Rame colorate pentru Aparataj Unica Fildes - pentru doza rotunda
159 produse
Rame colorate pentru Aparataj Unica - pentru doza patrata
70 produse
Unica - Prize colorate
5 produse
Unica - Accesorii
16 produse
Unica Colors - Rame de acoperire colorate
40 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu