+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Protectie priza pentru copii

»
»

Gama a fost special creata pentru a satisface nevoile actuale ale pietei. Cariva imbina designul simplu si modern cu fiabilitatea cerintelor de zi cu zi ale utilizatorilor si instalatorilor electriciani, de asemenea ofera finisaje in alb si ivoar, fiabilitate si un stil ergonomic. La instalare Cariva pune la dispozitie un dublu sistem de fixare: cu gheare sau cu suruburi, astfel incat sa simplifice instalarea si sa creeze o finisare impecabila.

Legrand - Cariva alb
42 produse
Legrand - Cariva ivoar
43 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu