+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Doze electrice

»
»

Vasta gama de tuburi (flexibile, riflate, cu rezistenta marita, echipate cu cordon de tragere, rigide cu mansoane integrate) precum si gama completa de accesorii de conectare si fixare constituie raspunsul oferit de noi la realizarea instalatiilor electrice in deplina siguranta. De asemenea noi va propunem gama de tuburi flexibile si rigide speciale (din metal), tuburi de protectie pentru instalatii electrice.

Tuburi flexibile copex pvc
29 produse
Tuburi flexibile copex metal
13 produse
Tuburi rigide pvc
28 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu