+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Un convertizor de frecventa, este un aparat care genereaza o tensiune electrica alternativa de frecventa variabila, folosit pentru actionarea motoarelor electrice, in aplicatii unde este necesara varierea turatiei lor. Folosirea lor poate conduce la importante economii de energie electrica, ele eliminand deasemenea socul de curent care apare la pornirea directa a motoarelor, deoarece pornirea nu se face brusc, ci crescand gradual turatia motorului de la 0 rotatii/min, pana la turatia nominala a acestuia.

Demaroare progresive-Altistart 01
22 produse
Demaroare progresive-Altistart 22
51 produse
Demaroare progresive-Altistart 48
48 produse
Variatoare de viteza-Altivar 12
14 produse
Variatoare de viteza-Altivar 21
4 produse
Variatoare de viteza-Altivar 31
26 produse
Variatoare de viteza-Altivar 32
22 produse
Variatoare de viteza-Altivar 61
55 produse
Variatoare de viteza-Altivar 71
118 produse
Variatoare de viteza-Altivar 312
29 produse
Servodrivere-Lexium 05
4 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu