+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

»
»

Limitatoarele de cursa sunt actionate de o instalatie in miscare sau o parte mobila a unui aparat, daca acesta ajunge intr-o anumita pozitie (de exemplu capatul cursei). In aceasta situatie limitatorul poate deschide, inchide sau deschide si inchide simultan circuite electrice. Sistemul de actionare al limitatorului este prevazut cu diferite capete (rola, arc, brat) pentru a asigura utilitatea la diferite aplicatii. Gama prezentata a limitatoarelor se poate utiliza in circuite electrice la lifturi, macarale, benzi rulante si multe altele.

Intrerupatoare, Limitatoare de siguranta
321 produse
Bariere optice de securitate
3 produse
Limitatoare de cursa
834 produse
Limitatoare de cursa forma speciala
200 produse
Limitatoare LS15
12 produse
Limitatoare LS7
12 produse
Limitatoare LSME
9 produse
Limitatoare VP
6 produse
Limitatoare VT
4 produse
Limitatoare VM
5 produse
Limitatoare KW (microîntrerupătoare)
14 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu