+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Automate de reanclasare, Accesorii

»
»

Pentru iluminatul cu senzori de utilizeaza senzor de miscare infrarosu pasiv sau senzor de miscare radar. Senzorii de miscare cu infrarosu se utilizeaza pentru iluminatul exterior fiind mai putin sensibili la miscare cum ar fi miscarea animelelor mici. Senzorii de miscare de inalta frecventa isi gasesc intrebuintare in iluminatul interior, lumina aprinzandu-se la orice miscare care se afla in raza de actiune a senzorului. Senzorii radar se activeaza nu numai la miscarile omului ci si la miscarile obiectelor ca de exemplu iesirea din imprimanta a unei coli sau la adierea vantului.

Senzori de mişcare
12 produse
Senzori crepusculari
3 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu