+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Variator de lumina

»
»

În locuinţă se pot produce cu uşurinţă accidente care conduc la electrocutare: un copil nesupravegheat care introduce un obiect metalic în priză, un adult care atinge din greşeală conductorul dezizolat la schimbarea unui corp de iluminat sau a prizelor, folosirea unei maşini despălat cu împământarea defectuoas. Se poate evita apariţia acestor accidente prin utilizarea unor aparate numite dispozitive de protectie diferenţială. Acestea detectează curenţii de valori foarte mici care nu trec prin conductoare numiţi curenţi diferenţiali reziduali şi întrerup automat alimentarea cu energie într-o astfel de situaţie.

Disjunctoare cu protecţie diferenţială
284 produse
Blocuri cu protecţie diferenţială
203 produse
Adaptor TFGA cu protecţie de curent
3 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu