+40-756-108705
Informații și Comenzi Telefonice
L-V orele 8-17
- În toate categoriile - Aparataje Prize - Intrerupatoare Materiale si Echipamente Electrice Automatizari Industriale Surse de Lumina Corpuri de Iluminat Scule Electrice si Scule de Mana Casa si Gradina Cabluri si conductori Alte Produse
0
Coşul meu

Uită-te, poate te interesează


Protectie impotriva supratensiunilor

»
»

Programatoarele controleaza deschiderea si inchiderea circuitelor independente, conform unui program setat de utilizator prin pozitionarea jumperilor sau a segmentelor captive. Aceste programatoare sunt adaptate tuturor tipurilor de aplicatii (sonerie, iluminare, incalzire, ventilare, controlul accesului etc.), indiferent de sectorul de activitate (rezidential, tertiar, cladiri publice, agricultura, industrie etc.).

Programatoare modulare
18 produse
Programatoare cu priză
11 produseAbonare newsletter
Mă înscriuViziteaza magazinul celon.ro pe ShopMania

Copyright ©2013 - Toate drepturile rezervate - website by I&I StudioAcest site utilizează cookie-uri pentru a oferi utilizatorilor o experientă îmbunătățită în navigare. Accesând orice link pe această pagină vă exprimați acordul pentru setarea de cookie-uri.
Află mai mult pe pagina Termeni și condiții

Da, sunt de acord

Aboneaza-te la newsletter!


Înscrie-te acum și vei fi printre primii care află de reducerile, promoțiile și concursurile organizate de noi. Ca să nu mai zicem ca noutățile îti vor ajunge instant în casuța ta de email.

Mă înscriu